Ik ben uitgenodigd om een testritje te maken op een bepaald merk e-bike. En daar lees je vandaag over in dit artikel!

Steeds meer e-bikes worden uitgerust met een Bosch middenmotor. Het Duitse merk maakt degelijke, krachtige en soepele motoren in twee varianten: de Active Line en de Performance Line. Bosch e-bikes zijn wereldwijd het beste verkocht. Niet voor niets, want Bosch is wereldleider in middenmotoren voor e-bikes.

 

Betrouwbaar en degelijk

De middenmotoren van Bosch behoren tot de krachtigste motoren op de markt. Bosch was één van de eerste merken die zich bezighield met de productie van middenmotoren. Een Bosch e-bike kenmerkt zich door een degelijke en krachtige motor, die tevens tot de stilste motoren behoort. Hierdoor gaat fietscomfort niet ten koste van storende bijgeluiden. Bosch e bikes zijn hierdoor betrouwbaar en degelijk.

 

Bosch ontwikkeld de bedieningssoftware van haar middenmotor constant door. Hierdoor wordt de aansturing van de motor, accu en display steeds verder geoptimaliseerd. Tijdens een onderhoudsbeurt van de Bosch e bike worden deze updates op de e bike geïnstalleerd, waardoor de e-bike altijd up-to-date is.

 

Bosch Active en Performance Line

Bosch levert haar middenmotoren in twee modellijnen, de Active- en Performance Line:

 

Active Line

De Active Line is ideaal voor ontspannen toertochten en woon-werk verkeer in een vlak landschap. De kleine maar soepele middenmotor zorgt voor een ondersteuning tot 25 kilometer per uur.

 

Performance Line

De Performance Line is een krachtige all-rounder. De dynamische aandrijving overtuigt met een krachtige ondersteuning, ongeacht of het vlak is, of steil. De veeleisende fietser heeft aan de Performance Line de perfecte aandrijving.

 

Bosch e-bike kopen

Overweeg je een Bosch e-bike te kopen? Bedenk dan eerst goed waarvoor je de fiets gaat gebruiken. Wil je vaak fietsen en lange tochten maken, dan is een Bosch Performance Line e-bike een goede keus. Wil je af en toe recreatief fietsen en fiets je voornamelijk in een vlak landschap? Dan is een Bosch Active Line e-bike jouw ideale reisgezel. Waar je keuze ook naar uitgaat, maak altijd een proefrit op beide modellen en ervaar zelf welke fiets het beste bij jou past!

Dat deed ik ook en het beviel me goed. Dat kan voor jou echter weer een heel ander verhaal zijn. Kijk dus zelf wat bij je past.

Ivy