Één van mijn grootste passies is eten. Ik ben echt een groot fan van voeding en drinken. Daarom schrijf ik in mijn blog graag over onderwerpen gerelateerd aan eten. Denk dan aan gezonde gerechten en guilty pleasures. Echte smaakmakers, de beste restaurants, gevaarlijke midnight-snacks oftewel guilty pleasures. Ik wil jullie graag tips geven over gezonde voeding, maar ook over voeding die iets minder gezond is. Dus ik ga tips geven over de dagelijkse maaltijden en de guilty pleasures die je eens in de zoveel tijd kan eten.

Gezonde voeding

Gezonde voeding

Ik ben fan van eten maar niet alleen de vette hap en snoepgoed. Ik hou ook van culinair genieten. Daarom zal ik voedingstips geven over gezonde maaltijden. Gezonde maaltijden kunnen namelijk zeer smaakvol en bom vol vitamines zitten. Ik zal ook tips geven over hoeveel vitamines een volwassen persoon nodig heeft en uit welke voeding je dit kan halen. De hoeveelheid voeding verschilt wel per persoon dus houdt hier goed rekening mee.

Guilty pleasures

Stiekem ben ik wel heel erg fan van veel verschillende guilty pleasures. Mijn grootste guilty pleasure is Nutella. Ik eet Nutella het liefst met een versgebakken bruin broodje. Daar kan je me elke ochtend mee wakker maken! Naast Nutella ben ik ook groot fan van een patatje oorlog. Maar dit eet ik het liefst na het stappen. Hééérlijk. Ik zal in mijn blogs over guilty pleasures verschillende ‘slechte’ maar wel heel erg lekkere maaltijden naar voren laten komen.

Drinken!

Smoothie

Naast een lekkere alcoholische versnapering in de avond ben ik ook wel in voor een smoothie om de dag op te starten. Laatst nam ik bijvoorbeeld een gingershot! Ik heb me daarna nog nooit zo gezond gevoelt. Een smoothie kan echt een boost geven aan je dag omdat je een kick krijgt van de vitamines. Wel moet je opletten dat je niet te veel smoothies neemt omdat er in fruit wel veel suiker zit. Dus hou het bij één per dag, dat is meer dan zat. Wel moet je in de avond nog de rest van je vitamines binnen krijgen voor een gebalanceerd dieet.

Ik ben erg geïnteresseerd in jou mening, ja jij daar. Dus als je een mening of een andere opmerking hebt over bepaald gezonde voeding of juist een lekkere guilty pleasure waar jij echt van kan genieten kan je me een berichtje sturen via het contactformulier! Ik zie je reactie graag tegemoet en ik zal zo spoedig mogelijk een reactie terug proberen te sturen.