Gamen is ondertussen al tientallen jaren een zeer populaire hobby. Veel kinderen en jongeren, maar ook genoeg volwassenen vinden het leuk om soms eens een spelletje te kunnen spelen op een spelcomputer. Er zijn dan ook veel varianten en soorten van spelcomputers waar je tegenwoordig uit kan kiezen. Bovendien kan je ook op de mobiele telefoon ontzettend veel spellen spelen. Hierdoor is het voor iedereen erg goed mogelijk om te gaan gamen. De bereikbaarheid van de spellen is dan ook een stuk lager dan 20 jaar geleden. Er zijn nu diverse soorten consoles waar je uit kan kiezen. De Xbox en de PlayStation zijn nog steeds de favoriete varianten van de gameconsoles. Daarnaast zijn Google en Nintendo ook weer steeds groter aan het worden binnen de wereld van games. Je kan iedere game liefhebber nu het perfecte cadeau geven dankzij een giftcard voor zijn of haar favoriete console.

Voor Google

Door te kiezen voor Google Play tegoed is het mogelijk om binnen de gamewinkel van Google diverse spellen en andere opties aan te schaffen. De games van Google zijn er uiteraard in veel varianten en soorten. Wanneer je In het bezit bent van de Google Play Store op de mobiele telefoon of op de tablet, is het mogelijk om te gaan gamen met de spellen van Google. De Google Play Store is een relatief grote online winkel waarin je spellen kan downloaden. Sommige van deze spellen zijn gratis, maar er zijn ook spellen waar je voor moet gaan betalen. Wanneer jij deze Google Play tegoed kaart dus cadeau geeft aan iemand, is het voor deze persoon een optie om de favoriete spellen te kiezen en deze te downloaden. Hiervoor hoeft dan niet meer betaald te worden dankzij de Google Play tegoed kaart.

Voor de Playstation

Ook bij de PlayStation is het mogelijk om te kiezen voor een tegoed kaart. Deze giftcard is er in diverse varianten. PlayStation kaart kopen kan je simpel online doen. Deze kaart kan je aanschaffen in bepaalde bedragen. Zo bepaal je zelf hoeveel geld je op de giftcard van de PlayStation wilt gaan zetten. Het is hierbij mogelijk om te kiezen voor bedragen vanaf €10 tot €100. Dankzij deze PlayStation kaart is het voor mensen met een PlayStation mogelijk om in de PlayStation webwinkel aankopen te doen voor games. Zo kan je dus online spellen gaan kopen binnen de console van jouw eigen PlayStation. Hierbij kan je de PlayStation kaart simpel activeren binnen jouw account. Zo kan jij aan de waarde van deze PlayStation kaart uitgaven doen in de PlayStation winkel.

Ivy

Ivy