Het jaar is natuurlijk alwaar halverwege voor de studenten, maar dit betekent niet dat je moet stoppen met het zoeken naar een leuke tas! De meeste studenten vinden het altijd weer een gedoe om een goede handtas te kopen, de studentes zijn dan ook altijd weer aan het hannesen met de boeken en de laptop. Wij gaan je in dit artikel alle handtassen laten zien die je zeker zou moeten overwegen. Hiermee kom je echt wel dit studiejaar door!

Een tas met bont

Dit jaar zijn er heel wat merken op de markt bijgekomen, vrijwel al deze merken richten zich op tassen die bekend staan om een felle kleur. Zo is er op dit moment de mode bij de handtassen om een zo zoet mogelijke kleur te hebben, je kunt hier denken aan roze of aan fel gel.  Deze kleuren zijn dit jaar echt populair, de egale en donkere kleuren zijn bij de handtassen minder populair aan het worden.

Ook zien we dat de bekende modemerken ook vaak een tas maken met een bonten onderdeel. Bont heerlijk voor in de winter, als je bijvoorbeeld een handvat van bont hebt dan hoef je nooit meer dat koude leer aan te raken. Dit bont komt dit jaar weer veel voor, terwijl dit vorig jaar nog bijna niet werd toegepast bij de handtassen. Voorheen hadden de tassen vaak alleen een bonten sleutelhanger als er al bont werd gebruikt.  Je zal in ieder geval een soort bont hebben wat zacht is en wat toch wel de tas een leuke sfeer toebrengt, dit maakt het dan ook zo uniek. Zelfs de grote merken zoals Gucci en Prada zijn er al mee bezig.

De oversized handtassen

Een oversized tas is ook nog altijd een uitstekende optie, deze komen ook dit jaar weer vaak terug in de winkel. Deze tassen zijn de laatste jaren flink in bekendheid gestegen. Het grootste voordeel is dat je nooit meer ruimte tekort in je tas zal hebben, je kunt nu zonder problemen al die boeken van je meenemen. Maar dit is natuurlijk nog niet alles, je kunt namelijk ook zorgen voor een grappig contrast in je outfit.  Door bijvoorbeeld slim of skinny fit kleren aan te hebben kan je met een oversized tas toch iets bijzonders neerzetten. Niemand hoeft meer zonder stijl de dag door te komen!

De tassen met de riempjes zullen dit jaar ook nog altijd veel terug te vinden zijn. Dit geldt overigens niet alleen voor de handtassen, ook de rugzakken hebben vaak de leren riempjes. Er zitten geen ritsen op de tas, door het flapje dicht te strappen kan je zo tas dichtmaken.  Het leuke van deze tassen is dat je ontzettend veel vrijheid hebt bij het kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een Herschel tas, altijd weer mooi om te zien!

Ivy

Ivy