Welkom bij iamblog.nl

Dit is mijn eigen blog over mijn leven en mijn interesses. Ik schrijf graag over kleding & accessoires, huis & tuin en eten & drinken. Ik heb echt een zwak voor de laatste mode en accessoires. Ik probeer namelijk altijd leuke kleding te dragen die passen bij mijn stijl. Ik schrijf dan ook blogs over wat deze kleding zo leuk maakt en waar je deze kan aanschaffen. Accessoires zie ik echt als toevoeging op je outfit. Maar binnen de accessoires schrijf ik ook graag over de laatste gadgets. Denk hierbij aan smartwatches of een slimme meter die de cv-ketel aanstuurt op afstand.

Huis & tuin is een leuk onderwerp waar ik graag dingen over uitzoek. Ik probeer de laatste weetjes en leuke tips voor de inrichting van huis & tuin aan jullie te vertellen aan de hand van mijn blog. Een leuke veranda in de tuin die de woonkamer groter doet lijken. Ik ga jullie inspiratie geven om je eigen huis & tuin in te richten. Nog twee leuke onderwerpen waar ik echt van hou is eten & drinken. Ik hou van gezonde voeding maar ik ben ook wel in voor een lekker slechte maaltijd. Zo een ‘guilty pleasure’ noem je dat.

Kleding

In het Iamblog over kleding schrijf ik over kledingstukken die ik zelf heb of zou willen aanschaffen. Ik schrijf ook graag over de laatste gekke mode trends die misschien niet geheel voor mij zouden zijn maar wel interessant zijn om over te lezen. Blogs over de laatste mode, gekke kleding, werkkleding noem het maar op. Als het om kleding gaat dan ga ik er een blog over schrijven. Ik vind het ook leuk om over dingen te schrijven die jullie interesseren. Dus stuur mij een berichtje met een onderwerp die je leuk lijkt. Ik wil jullie ook helpen om leuke websites te vinden waar je kan shoppen. Dus check mijn kleding blogs om je garderobe uit te breiden.

Kleding

Accessoires & Gadgets

Gadgets zijn echt top! Gadgets maken het leven een stuk makkelijker. Zo had ik laatst een slimme thermostaat aangeschaft en nu kan ik gewoon op afstand mijn kachel aan en uitzetten. Dat scheelt weer zorgen en kom ik in een lekker warm huisje thuis. Naast een slimme thermostaat heb ik ook een fitbit aangeschaft. Zo een fitbit geeft echt heel veel handige informatie over mijn gesteldheid. Zo kan ik zien hoeveel stappen ik heb gezet vandaag en of ik de vorige nacht goed geslapen heb of niet. Ook toont het constant mijn hartslag. Dus wanneer mijn hartslag opeens hoger is dan normaal kan het zo zijn dat ik mij wat ziek voel of gewoon even gerend heb! Gadgets zijn zeer handige tools die je leven een stuk makkelijker maken

Huis & Tuin

Huis & Tuin

In mijn blogs over Huis & Tuin ben ik van plan jullie alles uit te leggen over hoe jij je huisje en tuintje het leukste kan inrichten. Door de juiste inrichting kan jij je leven een stuk mooier (en makkelijker) maken. Door je huis een eigen draai te geven maak je een huis echt eigen. Je kan je hele leven in een huis wonen zonder het echt eigen te hebben gemaakt. Wat ik met ‘eigen’ bedoel

Eten & drinken

Guilty pleasure, een slechte gewoonte of toch niet? Ik vind dat guilty pleasures in elk dieet thuis horen. Je mag toch wel eens genieten? Ik ken niemand die nooit eens iets slechts eet. Jij wel? Een guilty pleasure is jou lievelingseten. In mijn geval is dat boven alles: Nutella. Het lijkt me leuk om jullie slechte gewoontes op voeding gebied te horen! Niet dat ik alleen maar slecht eet natuurlijk. Ik eet elke dag een gezonde en gebalanceerde maaltijd om de juiste hoeveelheid voedingstoffen en vitamines binnen te krijgen. Ik zal in mijn blogs daarom ook gezonde voedingsrecepten en smoothie’s aan jullie laten zien.

Eten