Kleding & Accessoires

Naast eten, drinken, huis & tuin is een onderwerp dat ik leuk vind om over te schrijven: kleding & accessoires. Kleding is echt altijd een belangrijk onderwerp voor mij omdat ik er altijd goedgekleed bij wil lopen. Ik heb een brede hoeveelheid kleding in mijn garderobe. Ik ben dus constant op zoek naar de nieuwst kledingstukken in de mode wereld en over deze onderwerpen schrijf ik in mijn blog. Naast kleding schrijf ik ook graag over de laatste accessoires bijvoorbeeld: elektrische fietsen, smartwatches of gewoon mooie sieraden.

Kleding

Kleding

In mijn blogs over kleding schrijf ik over kleding die ik zelf heb of zou willen aanschaffen. Ik schrijf ook graag over de laatste gekke mode trends die misschien niet geheel voor mij zouden zijn maar wel interessant zijn om te weten. De leukste kleding komen naar mijn mening van topmerken zoals tommy Hillfiger, Hugo Boss en wat duurdere merken zoals Givenchy en desquared. Maar ik vind de laatste mode van websites zoals Daily Paper ook heel vet en zal ik ook zeker in mijn blogs naar voren laten komen. Ik zal ook aangeven op welke websites je mooie deals kan krijgen voor de kleding!

Accessoires

Accessoires is eigenlijk heel breed dus deel ik dit op in verschillende categorie├źn. Gadgets en accessoires. Gadgets gaat meer over hulpmiddelen zoals een smartwatch of elektrische fiets. Accessoires zijn meer sieraden, riemen, tassen, zonnebrillen etc. Ik vind dat accessoires een outfit he-le-maal af kunnen maken. Vaak als je een outfit hebt gekozen lijkt hij nog aardig kaal zonder een ketting, ring of horloge. Dus ik zal tips geven over welke accessoires je precies moet aanschaffen en wanneer je die wel of niet mag omdoen! Want niet elke gelegenheid vereist een accessoire.

Kleding & Accessoires

Gadgets

Gadgets zijn echt top! Gadgets maken het leven een stuk makkelijker. Zo had ik laatst een slimme thermostaat aangeschaft en nu kan ik gewoon op afstand mijn kachel aan en uitzetten. Dat scheelt weer zorgen en kom ik in een lekker warm huisje thuis. Naast een slimme thermostaat heb ik ook een fitbit aangeschaft. Zo een fitbit geeft echt heel veel handige informatie over mijn gesteldheid. Zo kan ik zien hoeveel stappen ik heb gezet vandaag en of ik de vorige nacht goed geslapen heb of niet. Ook toont het constant mijn hartslag. Dus wanneer mijn hartslag opeens hoger is dan normaal kan het zo zijn dat ik mij wat ziek voel of gewoon even gerend heb!

Als jij nog tips hebt op het gebied van kleding en accessoires kan je me dit laten weten via het contactformulier! Ik vind het altijd leuk om de mening van mijn lezers te horen. Ik wens je veel leesplezier.