Tech

Transportwagens voor elke klus

By 30 september 2021

Als je een klus hebt waarbij je een transportwagen nodig hebt, zoek dan niet verder. De transportwagen die je dan nodig hebt is namelijk een MAN TGA. De MAN TGA is er in heel veel verschillende varianten, met verschillende soorten opbouw. Zo heb je een MAN TGA tipper of een MAN TGA kraanwagen, het is maar net waarvoor je een transportwagen nodig hebt. Is jouw klus het vervoeren van zand of grind van de ene naar de andere locatie? Dan heb je natuurlijk een kiepwagen nodig. Ben jij aangenomen voor het vervangen van lampen in lantaarnpalen? Dan kun je niet zonder kraanwagen. 

Een MAN TGA is er voor iedere klus

Dus ook als je alleen een trekker nodig hebt voor een bestaande oplegger kun je heel goed bij dit merk terecht. Heb je een complete vrachtwagen nodig, met welke oplegger dan ook? Ook dan zit je hier goed. En het mooiste? Je kunt deze machtige machines heel gemakkelijk in gebruikte staat kopen. Dat scheelt toch alweer flink in de kosten. Deze machines zijn, zo goed als, onverwoestbaar en kunnen heel wat kilometers voor je maken en zaken voor je vervoeren. Het is aan jou om te bepalen welke MAN TGA past bij jouw bedrijf.

Het is sowieso slim om te kijken voor een gebruikte machine

Een nieuwe machine ziet er misschien schitterend uit en kan geleverd worden in elke kleur en uitvoering die je maar wilt, dat is natuurlijk een geweldig gezicht op je bedrijf. Maar voegt het aanschaffen van een nieuwe machine écht iets toe? Welnee! Je kunt best toe met een gebruikt exemplaar, zeker wanneer je weet dat het exemplaar waar jij voor gaat op tijd alle onderhoudsbeurten heeft gehad. Natuurlijk vraag je dit na én check je dit nog een keer extra wanneer je een proefrit gaat maken of de machine werkend gaat zien.

Een oude machine gooi je niet zomaar weg

Heb je een machine, welke dan ook, waar je heel veel jaren plezier van hebt gehad? Dan is het al moeilijk om deze bij het oud ijzer te zetten als de machine "af" is. Dat hoeft dus ook niet altijd. Je kunt de machine demonteren en alle nog bruikbare onderdelen bewaren als reserveonderdelen. Of deze bruikbare onderdelen weer als gebruikt verkopen. Dit kopen en verkopen regel je heel gemakkelijk online. Het maken van een proefrit en de daadwerkelijke koop of verkoop van een machine gebeurt natuurlijk wel in het echt. 

Ivy

Ivy