Michael Kors is de laatste jaren een grote naam geworden in Parijs en Rome. Het merk doet het echt op zijn eigen manier, dit is dan ook de reden dat ze helemaal niet lijken op de bekende Italiaanse namen zoals Gucci of Prada. Deze richten zijn nog altijd een tikkeltje te duur voor de normale koper. Michael Kors is dan ook veel lager geprijsd dan al deze andere merken, het is dan ook een merk wat voor iedereen toegankelijk is om te kopen. We zullen in dit artikel wat dieper gaan kijken naar dit merk.

Het idee achter Michael Kors

Je kunt Michael Kors ook wel zien als een jong merk wat zich goed op de kaart heeft gezet, dit is dan ook de doelgroep die er wordt aangesproken. Michael Kors heeft heel wat producten op zijn naam staan, het is dan ook een merk met een zeer universeel karakter. Zo kan je er ook veel horloges vinden, dit laat de grootte van het assortiment goed zien. De uitstraling van het bedrijf is nog altijd modern en hip, echter is er ook kleding voor volwassenen te vinden. De kleding hebben vaak een slim fit pasvorm. Dit maakt het dan ook kleding die heerlijk zit, je zal hier nooit een te grote pasvorm aantreffen.

Daarnaast is het nog van belang om het even te hebben over de tassen van Michael Kors. de schooltassen zijn elk jaar weer veel verkocht onder de studenten. De kleuren die je vaak bij dit merk zult vinden zijn zwart en zilver, hier richten zij zich dan ook op. Dit geeft het merk gelijk een mooie en luxe uitstraling, iets wat voor een designermerk wel belangrijk is. De felle kleuren zijn dit jaar niet al te veel voorgekomen, echter kan je ze nog wel eens vinden bij de zomercollectie. De wintercollectie dit jaar is vooral gericht op de jassen en de mantels, deze zien er erg chique uit bij Michael Kors.

Stempel op de markt

Het heeft toch wel even geduurd voordat Michael Kors pas echt goed doorbrak in de markt, dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat het een lange tijd niet als deisgnermerk heeft gegolden. De kwaliteit was vroeger minder goed dan nu, dit is dus in de loop der jaren toch wel flink veranderd.  De kleding van Michael Kors is op dit moment namelijk ontzettend goed, hoogwaardige kwaliteit staat voor hen dan ook op nummer een. Op dit moment zijn er veel winkels te vinden die sale hebben, dit is dus jouw kans om ook even flink wat Michael Kors in te kopen!

Ivy