Wanneer je echt stylish verantwoord de deur uit wilt gaan, dan zorg je er natuurlijk voor dat je een goede tas bij je hebt. Voor iedere gelegenheid een andere tas. Een mooi tasje voor een gala of een ander feestje. Een flinke tas voor boodschappen of als luiertas. Een Ted Baker shopper is voor dat laatste doel heel geschikt. Zo’n Ted Baker shopper heb je al voor een paar tientjes en je hebt er jarenlang plezier van. Alle kleine boodschapjes kunnen er in en dan heb je ook nog ruimte voor je portemonnee, je autosleutels en je mobiel. Maar de Ted Baker shopper kun je ook prima gebruiken als luiertas. Zeker wanneer je alleen maar een dagje weg gaat en je geen kilo’s luiers, doekjes en andere babyspullen nodig hebt. Een Ted Baker shopper is dus van alle markten thuis.

Een Ted Baker shopper: want een boodschappentas hoeft niet lelijk te zijn

Soms snap je er helemaal niets van. Ga maar eens op een willekeurige dag een rondje door de supermarkt. Wat je daar aan lelijke, onhandige tassen ziet, je zult versteld staan. En dat is dus helemaal nergens voor nodig. Een Ted Baker shopper ziet er schitterend uit, kost (relatief) weinig en je doet er jaren mee. Waarom zou je dan in vredesnaam kiezen voor zo’n lelijke tas?

Met een Ted Baker shopper help je mee aan een beter milieu

Door niet meer bij ieder supermarktbezoek gebruik te maken van plastic tasjes, hoeven er minder plastic tassen geproduceerd te worden. Hierdoor belanden er minder slechte gassen en plastic tassen in het milieu. Hierdoor werk je dus duidelijk mee aan een beter milieu. En dat je dan nog een mooie tas hebt om mee te shoppen, dat is helemaal mooi meegenomen, toch?
Ted Baker shopper

Andere toepassingen voor de Ted Baker shopper

Je kunt in een Ted Baker shopper natuurlijk veel meer vervoeren dan alleen je boodschappen. Zoals ik al schreef kun je deze tas ook prima gebruiken als alternatieve luiertas. Maar je kunt er ook heel gemakkelijk (tijdelijk) je laptop in vervoeren. Door de ruime maat van de tas en de rits waarmee de tas goed kan worden afgesloten is dat een prima tussenoplossing. Ook je papieren of zelfs je lege flessen kun je hierin bewaren en meenemen. Deze shopper is lekker ruim en gemaakt van materiaal dat tegen een stootje kan. Zo heb je altijd een goede tas bij de hand.

Ivy

Ivy