Het hebben van een eigen auto wanneer je in een grote stad als Rotterdam woont, is niet altijd handig. Je bent een vermogen kwijt aan de parkeerkosten of de parkeervergunning. Ook kan het zomaar zijn dat je een hele tijd, tot wel jaren, moet wachten op een parkeerplek en de bijbehorende vergunning. Dus, waarom zou je? Het openbaar vervoer in Rotterdam is natuurlijk prima, daar kun je best gebruik van maken. Maar soms heb je gewoon even een auto nodig. Je kunt dan gebruikmaken van een van de leen autos die de stad rijk is. Je hoeft daar niemand lief voor aan te kijken. Een auto huren Rotterdam regel je gewoon zelf, je hebt geen gunsten nodig van anderen.

Hoe regel je een auto huren Rotterdam?

Een auto huren Rotterdam regel je via een app. Ja echt! Je meldt je aan bij de app en voor je het weet kun je een auto reserveren. Een auto huren Rotterdam is enorm handig en ook nog eens beter voor het milieu. Wist je dat er per Greenwheels auto die in Rotterdam staat maar liefst 11 auto's minder op straat kunnen zijn! Kun je nagaan hoeveel parkeerplekken dat scheelt. Het enige dat je nodig hebt voor een auto huren Rotterdam is een geldig rijbewijs en een smartphone. Op de smartphone downloadt je de app.

Met de app zie je welke auto er beschikbaar is

Wil je een auto huren? Dan open je heel gemakkelijk de app. Je ziet dan precies welke auto's beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Het kan zomaar zijn dat er bij jou in de straat een auto van Greenwheels staat! Ook weer via de app reserveer je de auto. Dit kan zijn voor een uur, een dagdeel, een dag of zelfs nog langer. Ook weer met de app kun je de auto openen en de sleutel uit het dashboardkastje halen om de auto te kunnen starten.

Zet de auto weer terug waar je 'm gevonden hebt

De auto die je huurt heeft een eigen parkeerplek. Je hoeft dus niet moeilijk te doen en lang te zoeken naar een parkeerplek als je weer terugbent. Deze parkeerplek hoef je niet te betalen, dit zit al bij de prijs in. Je kunt de auto weer neerzetten, de sleutel weer in de boardcomputer doen, de boardcomputer weer op te ruimen in het dashboardkastje en de app gebruiken om de auto weer af te sluiten. Als dit geen ideale oplossing is?

Ivy